Tulku Lobsang Rinpoche

Beleef op dinsdag 31 oktober 2023 'De kracht van verandering' met Tulku Lobsang Rinpoche.

Verandering is een natuurkracht waarvoor je niets hoeft te doen. Het is er al vanzelf. Verandering kan ons de kracht geven om anders te leren kijken en een ​nieuw leven te creëren.

Op deze dag zal Tulku Lobsang Rinpoche ons de vele mogelijkheden en kracht van verandering laten zien en hoe deze altijd van binnenuit ontspringt.


Deze dag wordt georganiseerd door Orange Tree Academy, Body Oriented Learning Academy en Optimist Media (Dieper Duiken).

Tulku Lobsang Rinpoche is een hoge boeddhistische meester en leraar. Hij werd geboren in Amdo, in het noordoosten van Tibet. Tulku-la werd op 13-jarige leeftijd erkend als de achtste reïncarnatie van de Nyentse Lama. Rinpoche baseert zijn lessen op de eeuwenoude kennis van Tantrayana, de basis van zowel het Tibetaans boeddhisme als de Tibetaanse geneeskunde. Tulku-la reist door Europa, Amerika en Azië om zijn diepgaande kennis van deze kostbare wijsheid te delen.

 “When you change, others change. Therefore, your change will automatically benefit others.” - Tulku Lobsang Rinpoche 

Tulku Lobsang Rinpoche's lessen worden gekenmerkt door zijn vriendelijke, humoristische en hartelijke aard. Rinpoche slaat een brug tussen werelden en vertaalt de oude wijsheid van zijn eerbiedwaardige overdrachtslijn in praktische adviezen voor vandaag. Tulku-la's grootste wens is om het lijden in de wereld te verminderen door deze diepgaande schat aan wijsheid te delen. Rinpoche's traditionele achtergrond en charismatische, directe stijl maken hem tot een wonderbaarlijke en wijze leraar.

Alle info

Datum: 31 oktober 2023

Locatie: Buitenplaats Amerongen, Koetshuis. Drostestraat 12, 3958 BK Amerongen

Prijs: € 179,- (incl. BTW en lunch)
 

Start: 10:00u (inloop vanaf 9:30u), einde 16:30u.

N.B.: Tulku Lobsang Rinpoche spreekt geen Nederlands, maar Engels.